Hogyan készíts ombre körmöket a DipNails segítségével?

Az ombre körmök mostanában a körömdivat egyik legnagyobb kedvencei, hiszen egyszerre elegánsak és izgalmasak. Az ombre technikával két szín finoman mosódik össze, ezáltal egy látványos és fokozatos színátmenetet hozva létre. A klasszikus verzió, a babyboomer, a nude (testszerű) alapból és fehér körömvégekből áll – de a színkombinációk határtalanok!

Ombre körmök lépésről lépésre

1. lépés: Alapozás

A folyamat a megszokott módon indul – vigyük fel a base coat-ot a körömre. Ez segít a por megtapadásában, és biztosítja, hogy a manikűrünk tartós legyen.

2. lépés: Ecsethasználat

Az ombre hatás kulcsa egy vastagabb, száraz ecset használata. Ezt fogd meg úgy, hogy az egyik ujjaddal finoman meg tudd ütögetni az ecsetet – így fogja egyenletesen szórni a port a körömre. Ügyelj rá, hogy ne túl közel, de ne is túl távolról szórd a port: a magasabb szórás finomabb átmenetet ad, míg közelebbről koncentráltabb hatást érsz el.

3. lépés: Átmenet kialakítása

Szórj egy világosabb színt az alapra, majd ismételd meg a folyamatot a másik színnel. Így szép, finom átmenetet tudsz létrehozni. Ha az első réteggel elégedett vagy, finom mozdulatokkal seperd le a felesleges port egy puha ecset segítségével. Ismételd meg a rétegezést, amíg el nem éred a kívánt intenzitást.

4. lépés: Bufferezés és fixálás

Miután elégedett vagy az ombre átmenetével, fixáld a felületet és finoman bufferezd át a körmöket. Vigyázz, hogy ne sértsd meg az átmenetet! A bufferezés után töröld le a port, majd jöhet egy újabb réteg fixáló, amit egy top coat-tal zárj le a tartósság érdekében.

Tippek a tökéletes ombre hatáshoz:

  • Kezdőknek: Ha először próbálkozol az ombre technikával, válassz egymáshoz közel álló színeket, vagy világos árnyalatokat, mert ezekkel könnyebb dolgozni.
  • Kontrasztos színek: Ha már tapasztaltabb vagy, merj bátran használni kontrasztosabb színeket! Ezek még látványosabbá tehetik a manikűrödet, bár egy kicsit több gyakorlást igényelhetnek az átmenet megalkotása során.

Nézd meg a videót!

Az alábbi videóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan érheted el az ombre hatást a DipNails dip technikájával. Szonja bemutatja, hogyan használhatod az ecsetet és a színeket a tökéletes átmenethez.

Az ombre körmök nemcsak gyönyörűek, de a DipNails technikájával készítve rendkívül tartósak is! Ha kipróbáltad, ne felejtsd el megosztani velünk a végeredményt a közösségi oldalainkon. 🌟

Legnpszerűbb termékeink

Sale Off
Wednesday (180) - 10 ml
0 Ft2.599 Ft
Sale Off
Purple Wine (151) - 10 ml
0 Ft2.599 Ft
Sale Off
Pinking Of Sparkle (34) - 10 ml
0 Ft1.999 Ft
Sale Off
Blue Moon Glow (009) - 10 ml
0 Ft2.699 Ft
Sale Off
Mint Candy (102) - 10 ml
0 Ft2.599 Ft
Sale Off
The Simple Life (10) - 10 ml
0 Ft2.599 Ft
Sale Off
Honey Raspberry (1) - 10 ml
0 Ft2.599 Ft
Sale Off
After Glow (012) - 10 ml
0 Ft1.999 Ft