Őszi Körömtrend 2023

A divat követése nem elvárás, maradhatunk a jól bevált, kedvenc színeknél. De az tagadhatatlan hogy a változások hatnak ránk. Az évszakok váltakozása, az időjárás befolyásolja a kedvünket. Ahogy a meleg nyarat felváltja a hűvösebb, esősebb ősz, mi is vágyunk a változásra. A nyári neon színek vibrálása helyett már a mélyebb, nyugodtabb árnyalatokat keressük. Ez nem csak körmeinken, de ruházatunkon, sminkünkben is megmutatkozik.

Minden évszaknak megvannak a stabil, örök árnyalatai. Az ősznek a bézses, nude árnyalatok, barnák, bordók. A meleg és hívogató latte árnyalatok az otthonosság és a kifinomultság érzetét sugározzák. A karamellás, csokoládés és krémszínű árnyalatok a hideg napokat ellensúlyozzák. Ez a latte körömtrend! 

Ha nem tudsz választani, legyen mind! Válassz ki 5 barnás árnyalatot, akár az egészen világos krém színtől a mély barnáig. Az így kapott színskála nagyon harmonikusan fog hatni! 

Ha ez annyira nem áll közel hozzád, akkor a földszínek élénk, merész árnyalatai is jól mutatnak most. Ilyen a sárga, narancs, rozsdabarna, egészen a pirosig, vagy a zöld sötétebb árnyalatai.

És hogy ne csak a színekről legyen szó, előtérbe került a bársony hatás! Ha nem akarsz változtatni a megszokott árnyalatokon, mégis kipróbálnál valami újat, akkor a fényes top helyett legyenek mattok a körmeid. Vagy csak 1-2…

Díszítésben a finoman visszafogott arany/bronz csíkok, hullámok hódítanak. Az arany díszítés luxushatást eredményez, de cseppet sem túlzó vagy tolakodó. Remekül lehet játszani a különböző vonalakkal, az absztrakt mintázat talán még izgalmasabbá teszi a körmök megjelenését.

Az ősz csodálatos meleg színekkel varázsol el. Az árnyalatok a sárgától, a narancstól a rézen át a vörösig, barnáig és feketéig terjednek – ezek a színek mind inspirálják az őszi dizájnokat, amelyek egyszerűen sohasem mennek ki a divatból. Ami a legfontosabb, hogy a manikűrnek mindig illenie kell viselője egyéniségéhez. Viseld tehát azt, ami Neked tetszik és amivel jól érzed magad!