PPC, Online Marketinges pozíció Sátoraljaújhely

Csatlakozz hozzánk és tapasztald meg Te is, hogy milyen fantasztikus lehetőségeket kínál ez a dinamikusan fejlődő vállalkozás!

Kik vagyunk mi?

A dipnails.hu webáruház egy elismert és innovatív körmös termékek és kiegészítők forgalmazására specializálódott vállalkozás. Az online környezetben való működésünk lehetővé teszi számunkra, hogy elérjük és kiszolgáljuk a manikűr szerelmeseit az egész országban. Cégünk folyamatosan növekszik és fejlődik, miközben erősítjük jelenlétünket a digitális piacon. Büszkén bejelenthetjük, hogy készülünk a nemzetközi piacok meghódítására is. A lendületes csapatunk most a külföldi terjeszkedésre összpontosít, és lehetőséget teremt arra, hogy részese lehess egy olyan kalandnak, ahol a határokat feszegetjük és új lehetőségeket kutatunk. Ha szeretnél részt venni ebben a dinamikusan fejlődő vállalkozásban, és részese lennél a nemzetközi expanziónak, csatlakozz hozzánk, és segíts velünk új piacokat meghódítani.

Miért gyere hozzánk?

Ha szenvedélyed az online marketing és szeretnél egy dinamikus és lendületes csapat része lenni, akkor a dipnails.hu a tökéletes hely számodra. Jelenleg PPC online marketinges pozíciót hirdetünk, ahol lehetőséged lesz hozzájárulni egy dinamikusan növekvő vállalkozás nemzetközi sikereihez.

Mit kínálunk neked?

100% Fairtrade Cocoa

Izgalmas kihívások a nemzetközi piacon

Cégünk most lép külföldi piacokra, és te leszel az online marketing stratégia kulcsszereplője ebben a folyamatban. Felelősséged lesz a PPC kampányok tervezése, kezelése és optimalizálása, hogy növeljük a márkánk ismertségét és értékesítési eredményeinket.

Natural Ingredients

Kreatív szabadság és innováció

Biztosítjuk a számodra a kreatív szabadságot és támogatást, hogy új ötleteket hozhass be a projektekbe. Nálunk nincsenek merev struktúrák, hanem bátorítjuk az innovatív gondolkodást és az új megközelítéseket.

100% Palm Oil Free

Együttműködés és csapatmunka

Büszkék vagyunk arra, hogy egy összetartó és inspiráló csapat vagyunk. Itt mindenki támogatja egymást és közösen dolgozunk a közös célok elérése érdekében. A kollégáink nagyra értékelik a jó hangulatot és a pozitív munkakörnyezetet.

Closed Process

Karrierfejlődési lehetőségek

Tudjuk, hogy fontos számodra a szakmai fejlődés, ezért támogatjuk a tanulást és a fejlesztést. Nálunk lehetőséged lesz kibővíteni a szakmai ismereteidet és fejleszteni a digitális marketing képességeidet.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hol fogok dolgozni?
Irodánk és raktárunk Sátoraljaújhely szívében található 150m-re a városközponttól. 
Milyen eszközön fogok dolgozni?
Irodánk jól felszerelt minden számítógéphez 2db monitor vagy 1db ultrawide monitor van a hatékony munkavégzés érdekében. A számítógépek gyorsak és a legújabb szoftvereket használjuk.
Nekem kell csinálnom a kreatívokat vagy van erre külön ember?
Van külön grafikusunk és videó vágónk így a kreatívokat nem neked kell elkészítened, azonban neked kell briefelni a kollégákat, hogy milyen kreatívokra és grafikai anyagokra van szükséged.
Van lehetőség parkolásra?
Igen, saját zárt udvarunkon van lehetőség parkolásra. Az udvar könnyen megközelíthető.
Van konyha?
Igen a konyhánk jól felszerelt, van benne minden eszköz akár egy családi házban és talán még egy kicsit több is, mikró, kávégép, airfryer stb...

Nyitott Pozíciók és Elvárások

Senior PPC Manager

Minimum 3 éves tapasztalat PPC területen. Google, Facebook és Tiktok Ads közül legalább 1 platformban kiemelkedő tapasztalat és tudás.

Elvárások:

  • Tapasztalat és szakértelem: Elvárjuk, hogy rendelkezz mélyreható ismeretekkel a Google Ads, Facebook Ads platformok kezelésében, valamint sikeres kampányok tervezésében és optimalizálásában.
  • Stratégiai gondolkodás: Fontos számunkra, hogy a senior PPC Manager stratégiai szemlélettel rendelkezzen. Képes legyél átfogó kampánystratégiákat kidolgozni, melyek hatékonyan támogatják a vállalkozás növekedését. Adataink és piaci trendek alapján megalapozott döntéseket hozz, és folyamatosan optimalizáld a kampányok teljesítményét.
  • Team player hozzáállás: Fontos számunkra, hogy együtt tudj működni más csapattagokkal, mint például a kreatív és videós kollégák. Kommunikációs és vezetői képességeid legyenek, hogy sikeresen irányítsd a PPC kampányokat, és hatékonyan koordinálhasd a grafikus és videós kollégát.
  • Innovációs szemlélet: Várjuk, hogy aktívan kövesd és kutasd az új fejlesztéseket, trendeket és innovációkat a PPC területén. Nyitott legyél az új technológiák és eszközök használatára, és alkalmazd azokat a kampányok hatékonyságának növelése érdekében.
  • Nyelvek: Előnyt jelent, ha rendelkezel angol nyelvtudással, mivel a nemzetközi projektek és kommunikáció részét képezi a munka.

    Előny, de nem feltétel:
    Tiktok Ads, Pinterest Ads ismerete

Ezek az elvárásaink a Senior PPC Manager pozícióra. Ha rendelkezel ezekkel a készségekkel és tapasztalatokkal, és motivált vagy csatlakozni egy lendületes és fejlődő csapathoz, akkor várjuk jelentkezésedet!

Junior PPC Manager

Minimum 1 éves tapasztalat PPC területen vagy 2 éves tapasztalat Marketingben. Legyél nyitott a fejlődésre és tanulásra!

Elvárások:

Alapvető szakmai ismeretek: Keresünk egy ambiciózus és lelkes szakembert, aki érdeklődik a digitális marketing és a PPC területe iránt. Bár korábbi tapasztalat nem szükséges, fontos, hogy rendelkezz alapvető ismeretekkel a Google Ads vagy más PPC platformok használatában.

Tanulási hajlandóság: Fontos számunkra, hogy nyitott legyél az új ismeretek és készségek elsajátítására. Készen állj arra, hogy aktívan tanulj a PPC kampányok tervezéséről, kezeléséről és optimalizálásáról. Képes legyél gyorsan alkalmazkodni az új trendekhez és technikákhoz.

Analitikus gondolkodás: Rendelkezz alapvető analitikai képességekkel, hogy értelmezni tudj adatokat és mérőszámokat. Az adatok alapján képes legyél felismerni és kiemelni a kampányok teljesítményének javítására irányuló lehetőségeket.

Csapatmunka: Képes legyél hatékonyan együttműködni más csapattagokkal, mint például a kreatív és tartalommarketing csapatokkal. Nyitott legyél a tanulásra és a konstruktív visszajelzésekre, hogy fejlődni tudj a feladatok ellátásában.

Nyelvek: Előnyt jelent, ha rendelkezel angol nyelvtudással, mivel a nemzetközi projektek és kommunikáció részét képezi a munka.


Előny, de nem feltétel:
Google Analytics alapszintű ismerete

Google Tag Manager alapszintű ismerete

Tapasztalat ecommerce egyéb területein


Ha kezdő vagy a PPC területén, de motivált vagy tanulni és fejlődni, akkor ez a Junior PPC Manager pozíció tökéletes lehetőség számodra. Csatlakozz hozzánk, és dolgozz egy inspiráló és támogató környezetben, ahol kiépítheted a PPC szakértelmedet és részt vehetsz izgalmas projektekben!

Jelentkezés

Ha úgy érzed, hogy szeretnél a csapatunk tagjaként dolgozni, hozd a tudásod és a proaktív hozzáállásod,hogy együtt a következő szintre léphessünk.

A jelentkezéshez küldd el nekünk fényképes, szakmai önéletrajzodat és fizetés igényedet a hr@dipnails.hu

email címre, tárgy mezőben megjelölve a pozíciót amire pályázni szeretnél.